Bekijk onze diensten

Riolering en afvoer aanleggen

Sanitair

Heeft u te maken met een vervelende geur in uw woning of bedrijfspand? Is het riool in uw huis verstopt? Of lijkt er ergens sprake te zijn van lekkage? Dan kan er een probleem zijn met de afdichting of de aansluiting van de afvoeren op de riolering. Om verstopping of onfrisse luchtjes in huis te voorkomen, moet de riolering vakkundig worden aangelegd en luchtdicht zijn afgesloten. Bij verouderde leidingen ontstaan er soms problemen; door slijtage of een verzakking functioneert uw riolering of afvoer niet meer optimaal. Zo kunt u te maken krijgen met stankoverlast als gevolg van verstoppingen, lekkage of zelfs gevelbreuk. P.H. Frauenfelder helpt u dergelijke problemen op te lossen en waar mogelijk te voorkomen. Snel uw riool ontstoppen? Hier leest u meer over de mogelijkheden.

Pak stankoverlast aan

Om stankoverlast in uw woning of bedrijfspand te voorkomen, heeft elke rioolaansluiting een stankslot, bijvoorbeeld in vorm van een zwanenhals. Ook moeten de afvoerbuizen schuin of naar beneden lopen (op afschot) zodat het afvalwater wegstroomt en niet blijft stilstaan. Ondanks dat kan er een opstopping ontstaan of kan er, door een andere oorzaak, sprake zijn van stank of overlast. In een appartementencomplex kan het soms lastig zijn te achterhalen waar het probleem zit. Vaak is de luchtdruk, die nogal eens kan wisselen, van invloed op de geur die u ruikt. Met behulp van bijvoorbeeld vochtmetingen en camera’s sporen wij de bron voor u op, met een mooi woord noemen we dit lekdetectie. Zo zorgen we ervoor dat we muren en leidingen zoveel mogelijk intact laten en we niet onnodig hoeven te breken. Bovendien pakken we het probleem aan bij de bron.

Renovatie en reparatie riolering

We stoppen niet voordat de kern van het probleem zichtbaar is en de herstelwerkzaamheden uitgevoerd zijn. We renoveren uw bestaande, verzorgen de aanleg van nieuwe rioleringssystemen en zorgen voor het onderhoud. Dit doen we voor zowel particulieren als in opdracht van instellingen, aannemers en corporaties. Vooraf ontvangt u een kosteloze en vrijblijvende prijsopgaaf.

Ik wil graag een offerte aanvragen

De website van P.H. Frauenfelder maakt gebruik van cookies

Door op 'accepteer' te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website ga je akkoord met het privacy- en cookiebeleid.

accepteer