Bekijk onze diensten

Waterleiding aanleggen

Sanitair

Heeft u een nieuwe keuken op het oog? Is de waterdruk in huis te laag? Of overweegt u de badkamer of het toilet te verplaatsen? Dan is het belangrijk dat aan de waterleiding in uw huis de nodige aandacht wordt besteed. Ook als u naar een nieuwbouwpand verhuist, wilt u natuurlijk dat de waterleiding direct en vakkundig wordt aangelegd. Elk huis of gebouw is anders. Vaak wordt een waterleiding aangelegd onder de vloer of in de kruipruimte. Daarnaast kennen we ook verschillende mogelijkheden om leidingen aan te leggen. Koper, lood of kunststof, waterleidingen van elk type en materiaal, met of zonder aftakkingen en bochten, (ver)leggen we en sluiten we voor u aan. Tot slot zorgt P.H. Frauenfelder voor een waterdichte aansluiting op uw gasinstallatie of zonneboiler.

Renovatie waterleiding

Hebt u problemen met een bestaande waterleiding of hebt u last van tikkende leidingen? Soms is er, zeker in oudere panden, sprake van roestvorming of lekkage. U kunt de leidingen door ons laten controleren en laten renoveren. Zowel in leegstaande - als in bewoonde woonhuizen, appartementen of bedrijfspanden plaatsen en vervangen we waterleidingen. Ook verzorgen we, waar nodig, het herstelwerk aan bijvoorbeeld muren en tegelwerk. We werken voor zowel particulieren als bedrijven.

Kosten nieuwe waterleiding

De kosten voor het installeren of vervangen van het leidingwerk zijn afhankelijk van een aantal factoren: denk naast de gebruikte onderdelen aan het aantal koppelingen dat wordt aangelegd. Zo hebt u in de keuken meestal meer punten waarnaar er leidingen worden aangelegd dan in bijvoorbeeld het toilet. Ook worden er aan waterleidingen die koud water toevoeren andere eisen gesteld dan aan leidingen die bestand moeten zijn tegen heet water. In samenspraak met u komen we met de beste passende oplossing en ontvangt u van ons vooraf een gedetailleerde en vrijblijvende kostenopgaaf.

Ik wil graag een offerte aanvragen

De website van P.H. Frauenfelder maakt gebruik van cookies

Door op 'accepteer' te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website ga je akkoord met het privacy- en cookiebeleid.

accepteer