Bekijk onze diensten

Wet Maatschappelijke Ondersteuning

Sanitair

Ook als u ouder wordt, blijft u het liefst zelfstandig wonen. En dat is ook waarop het beleid van de overheid inzet met de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). Deze wet zorgt ervoor dat iedereen zolang mogelijk mee (blijft) doen aan de maatschappij. Het aanpassen van uw woning is een van de maatregelen die kan bijdragen aan uw zelfstandigheid. U kunt denken aan maatwerkvoorzieningen als: het weghalen van drempels of het aanbrengen van leuningen in de badkamer.  Wij beschikken over alle certificaten en kennis die nodig zijn voor het uitvoeren van WMO-aanpassingen in huis.

Woningaanpassing

P.H. Frauenfelder is preferred supplier van de gemeente Den Haag als het gaat om het installeren van reeds aangevraagde WMO-aanpassingen in uw woning. In sommige gevallen betaalt de overheid hieraan mee. Wij helpen u dan bij het aanvragen van een subsidie bij de gemeente voor woningaanpassingen. Vervolgens maken we uw woning veilig en comfortabel. U krijgt een oplossing op maat, passend bij uw wensen, uw smaak en uw huis. Op de website van de Rijksoverheid vindt u de meest actuele informatie over de WMO en de mogelijke vergoedingen.

Inloopdouche

Ook de badkamer kan zo worden ingericht dat u er op een gemakkelijke en veilige manier gebruik van blijft maken. Als installateur bouwen we uw oude bad of douche eenvoudig en snel om tot een ruime en toegankelijke inloopdouche. Uw nieuwe douche is binnen een dag te gebruiken en u voorkomt mogelijke ongelukken en ongemakken. U hebt geen last meer van een (te) hoge badrand. Kies zelf de douche die bij u past: groot of klein, met decorglas, als walk-in model of met schuifdeuren. Desgewenst voorzien we uw douche van warmte- en geluidsisolatie en een thermostaatkraan. Uiteraard ontvangt u eerst een kosteloze en vrijblijvende prijsopgaaf.

 

Ik wil graag een offerte aanvragen

De website van P.H. Frauenfelder maakt gebruik van cookies

Door op 'accepteer' te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website ga je akkoord met het privacy- en cookiebeleid.

accepteer