Bekijk onze diensten

Een Quooker in uw luxe keuken

Altijd direct kokend water

Wilt u in de keuken meteen over kokend of juist over koel, bruisend water beschikken? Kiest u voor de luxe van heet water direct uit de kraan? Dan is de Quooker het apparaat dat u zoekt. 

Leveren en installatie

Als u kiest voor een Quooker, dan zorgt P.H. Frauenfelder voor zowel de levering als voor een vakkundige installatie van de kokend-waterkraan. Als er nog geen watertoevoer naar de gewenste plek is, maken we dat uiteraard ook graag voor u in orde. 

Nieuwe en bestaande keukens

Of u nu een Quooker laat plaatsen in een nieuwe keuken of dat u de huidige kraan in uw bestaande keuken wilt vervangen door een Quooker, we helpen u in beide gevallen graag. Het enige dat er nodig is, is een waterleiding en een stopcontact. 

Vakkundige plaatsing 

We zorgen voor het vakkundig aansluiten van het reservoir en de warm-, koud- en mengwaterslang op het kraandeel. Daarnaast houden we er bij het installeren rekening mee dat het reservoir, de inlaatcombinatie en het stopcontact goed bereikbaar blijven voor service en onderhoud. 

Soorten Quookers

We leveren en installeren alle varianten Quookers. Uit elke Quooker-kraan komt kokend water, maar daarnaast kunt u kiezen voor een Quooker-combi met warm, koud en/of koel bruisend en gefilterd water. U hebt daarnaast de keuze uit verschillende kranen, reservoirs en accessoires. 

Veilig en energiezuining

De Quooker is een veilige en ook nog eens energiezuinige elektrische waterverhitter. De nieuwste modellen beschikken over Energielabel A. De Quooker gaat vijftien tot twintig jaar mee. Op de website van Quooker vindt u meer informatie over hoe u de kraan het beste kunt onderhouden. 

Ik wil graag een offerte aanvragen

De website van P.H. Frauenfelder maakt gebruik van cookies

Door op 'accepteer' te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website ga je akkoord met het privacy- en cookiebeleid.

accepteer