Bekijk onze diensten

Riool ontstoppen in Den Haag, Rotterdam en omstreken

Lekkage, storing of verstopping van uw riool? Bel P.H. Frauenfelder

Ruikt u een vieze geur in uw woning? Spoelt de wc niet meer door? Of stroomt het water niet meer goed weg? Dan kan het riool verstopt zijn, bij uw eigen huis of dat van uw (boven)buurman.

Rioolverstopping voorkomen

Om verstopping of onfrisse luchtjes in huis te voorkomen, moet de riolering goed zijn aangelegd en luchtdicht zijn afgesloten. Bij oudere leidingen ontstaan er soms problemen.

Opsporing riool verstopping

Met behulp van camera’s en bijvoorbeeld rookdetectie sporen wij de bron voor u op en verhelpen de verstopping. Zodat het water weer vloeiend wegstroomt.  Wij stoppen niet voordat de kern van het probleem zichtbaar is en opgelost is.

Direct uw riool ontstoppen in Den Haag, Rotterdam en omstreken?

Wij staan klaar om u te helpen. Neem contact met ons op, op 070 - 325 44 40 (regio Den Haag) of 010 - 850 12 00 (Regio Rotterdam) en wij sporen uw riooverstopping snel op.

Voor contracthouders zijn wij ook buiten kantooruren bereikbaar via het nummer dat aan u ter beschikking is gesteld. Tijdens kantooruren geeft u uw melding aan ons door op telefoonnummer 070-325 44 40. We komen dan snel bij u langs.

Ik wil graag een offerte aanvragen

De website van P.H. Frauenfelder maakt gebruik van cookies

Door op 'accepteer' te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website ga je akkoord met het privacy- en cookiebeleid.

accepteer