Bekijk onze diensten

Riool ontstoppen in Den Haag, Rotterdam en omstreken

Lekkage of rioolverstopping?

Ruikt u een vieze geur in uw woning? Heeft de wc een verstopping en komt het water omhoog? Of stroomt het water niet meer goed weg? Dan kan het zijn dat het riool verstopt is, in uw eigen huis of in dat van uw (boven)buurman. U kunt ook te maken krijgen met een verstopping van de riolering als er buitengewoon veel regen valt en het water niet goed weg kan.

verstopt riool voorkomen

Wateroverlast is zeer vervelend en kan ook nog eens schade veroorzaken. Om verstopping, lekkage of onfrisse luchtjes in huis te voorkomen, is het dus belangrijk dat de rioleringen goed zijn aangelegd en ook water- en luchtdicht zijn afgesloten. Bij oudere of verkeerd aangesloten leidingen kan de riolering soms verstopt raken.

Opsporing riool verstopping

We sporen voor u op waar de rioolverstopping precies zit en bekijken hoe hardnekkig de verstopping is. Met behulp van bijvoorbeeld camera’s en/of rookdetectie zoeken wij waar de verstopping zit. Vervolgens kunnen we het probleem verhelpen. Zodat het water in uw keuken, wc en badkamer weer vloeiend wegstroomt.  We ontstoppen de wc en/of de riolering en stoppen niet voordat de kern van het probleem zichtbaar is en opgelost is.

Direct uw riool ontstoppen in Den Haag, Rotterdam en omstreken?

Wij staan klaar om u te helpen, zodat u alle sanitaire voorzieningen weer snel kunt gebruiken. Neem contact met ons op, op 070 - 325 44 40 (regio Den Haag) of 010 - 850 12 00 (Regio Rotterdam) en wij sporen uw rioolverstopping snel op.

Tijdens kantooruren geeft u uw melding aan ons door op telefoonnummer 070 - 325 44 40. Voor contracthouders zijn wij ook buiten kantooruren bereikbaar via het nummer dat aan u ter beschikking is gesteld. We komen dan zo spoedig mogelijk bij u langs.

Ik wil graag een offerte aanvragen

De website van P.H. Frauenfelder maakt gebruik van cookies

Door op 'accepteer' te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website ga je akkoord met het privacy- en cookiebeleid.

accepteer