Bekijk onze diensten

Nieuw toilet

Sanitair

Is het tegelwerk in uw toilet aan vervanging toe? Kan uw wc een nieuwe, frisse uitstraling gebruiken? Of wilt u de oude, vrijstaande wc-pot vervangen door een zwevend toilet? P.H. Frauenfelder verbouwt uw kleinste kamertje binnen enkele dagen in een moderne en comfortabele ruimte. We verleggen of plaatsen de leidingen, afvoer en tegels, installeren het nieuwe toilet (met of zonder inbouwreservoir) inclusief het fonteintje. Of u het toilet tegen een rechte wand wilt plaatsen of in een hoek, samen met u zoeken we de beste passende oplossing. Ook voor een complete toiletgroep in een bedrijf of instelling, kunt u bij ons terecht. Onze ervaren vakmensen hebben oog voor de details en leveren de toiletruimte compleet afgewerkt op.

Kosten verbouwing toilet

Hoe duur het is om uw toilet op te knappen of te renoveren hangt van de te maken keuzes af. Meerdere factoren zijn van invloed op de kosten van de verbouwing en/of renovatie: de kosten voor het plaatsen van een zwevend toilet liggen zijn anders dan het installeren van een vrijstaand toilet. Daarnaast wilt u misschien de waterleidingen laten vervangen, een nieuwe afvoer laten plaatsen of de muren opnieuw laten stuken. Tenslotte wordt de prijs voor het verbouwen van het toilet uiteraard bepaald door de prijzen van de door u gewenste vloer- en wandtegels en de keuze voor het sanitair zelf. Daarom maken we vooraf eerst een inschatting van de aard van het werk.

Onze offertes zijn uitgebreid: alle relevante elementen, van arbeidsloon tot materialen, staan apart in onze prijsopgave vermeld. Dit geldt zowel voor toiletgroepen bij bedrijven en instellingen als voor de wc bij u thuis. Elke offerte is kosteloos en vrijblijvend.

 

Ik wil graag een offerte aanvragen

De website van P.H. Frauenfelder maakt gebruik van cookies

Door op 'accepteer' te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website ga je akkoord met het privacy- en cookiebeleid.

accepteer