Bekijk onze diensten

Lekkage & verstopping

Sanitair

Stoort u zich aan een lekkende kraan? Of slaat de verwarming steeds af? Stroomt de wc over? Of is de afvoer verstopt? Dan wilt u dat het probleem zo snel mogelijk verholpen wordt door een vakkundige loodgieter.

Reparatie leiding en riolering bij waterschade

Een verstopping kan leiden tot verschillende problemen, lekkage is er één van. Waar de verstopping het water in de leiding tegenhoudt, neemt de hoeveelheid water toe en wordt de leiding zwaarder belast. Als een afvoerpunt verouderd is, verzwakt is of misschien wel verkeerd is aangelegd, kan dit leiden tot een scheur of een breuk in de leiding. Het water loopt dan de leiding uit en komt buiten de afvoer terecht. Dit kan in principe overal gebeuren: boven het plafond, onder de vloer of in de kruipruimte. Het gevolg hiervan is waterschade. Let daarom goed op vocht- of schimmelplekken. Ze kunnen duiden op een lek. P.H. Frauenfelder is gespecialiseerd in lekdetectie. We sporen het lek voor u op en zorgen voor een waterdichte reparatie.

Pak het probleem direct aan

Geef uw melding door tijdens kantooruren via telefoonnummer 070-325 44 40. We maken dan snel een afspraak met u. We renoveren bestaande systemen, vervangen verouderde leidingen of leggen volledig nieuwe leidingen en riolering aan. Wat voor storing of probleem u ook ervaart, u krijgt een oplossing op maat geboden. U ontvangt van ons van tevoren een kosteloze en vrijblijvende prijsopgaaf.

Tip: hebt u te maken met waterschade in uw woning? Maak hier dan altijd foto’s of filmopnames van. Beeldmateriaal is belangrijk voor de verzekeringsmaatschappij.

 

Ik wil graag een offerte aanvragen

De website van P.H. Frauenfelder maakt gebruik van cookies

Door op 'accepteer' te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website ga je akkoord met het privacy- en cookiebeleid.

accepteer