Bekijk onze diensten

Toe aan een nieuwe badkamer of toilet?

Sanitair

Wilt u uw badkamer opknappen, verbouwen of laten renoveren? Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer? P.H. Frauenfelder voert uw badkamerverbouwing of -installatie volledig en vakkundig voor u uit: we demonteren de oude badkamer; we leggen een drain in de vloer aan, (ver)leggen de leidingen, stuken, tegelen en kitten de muren en verzorgen het schilderwerk. Tot slot plaatsen we de douche of het bad voor u en/of installeren het toilet. Uw badkamer is afgewerkt tot in de puntjes

Kosten renovatie badkamer

Kiest u voor P.H. Frauenfelder, dan kiest u voor ervaren en efficiënt werkende vaklieden: loodgieters, schilders, installateurs en stukadoors. U betaalt niet meer dan nodig. De totaalkosten van een badkamerrenovatie lopen sterk uiteen. Verschillende factoren zijn van invloed op de kosten van de verbouwing of renovatie van de badkamer. Zo is de grootte van uw badkamer en de impact van de renovatie uiteraard van belang, maar denk daarnaast ook aan het bouwjaar van uw badkamer. Vaak zijn wat oudere ruimtes lastiger te verbouwen dan modernere badkamers. Daarnaast hangt de prijs af van de keuzes die u maakt: wilt de leidingen laten verleggen? Wilt u dat de centrale verwarming of de wc wordt verplaatst? Welke badkamertegels hebt u uitgekozen? En voor welk sanitair kiest u? We komen bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en brengen graag een vrijblijvende en uitgebreide offerte uit.

WMO-aanpassingen

Wilt u, ook als u ouder wordt, uw badkamer op een plezierige manier blijven gebruiken? Dan voeren we de WMO-aanpassingen in uw woning of badkamer voor u uit. Denk bijvoorbeeld aan een badkamer zonder drempels of een douche met een leuning.

Ik wil graag een offerte aanvragen

De website van P.H. Frauenfelder maakt gebruik van cookies

Door op 'accepteer' te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website ga je akkoord met het privacy- en cookiebeleid.

accepteer