Bekijk onze diensten

Zonnepanelen kopen

Dakrenovatie

Wilt u na de verbouwing van uw huis (een deel van) uw eigen energie opwekken door het plaatsen van zonnepanelen? Dan is het raadzaam eerst te onderzoeken hoeveel rendement u dat oplevert. Hoeveel energie verbruikt u? En zijn uw locatie en uw dak geschikt voor zonnepanelen? Is er geen boom of dakkapel die (een deel van de dag) het zonlicht deels blokkeert? En hoe zit het met het beschikbare dakoppervlak, de hellingrichting en de hoek van het dak? Elk van die factoren is van groot belang om vast te stellen wat voor u de meerwaarde van zonnepanelen is.

Soorten zonnepanelen

Er zijn diverse soorten zonnepanelen verkrijgbaar. Elke soort heeft zijn eigen specifieke kenmerken. Zo zijn er verschillen in materiaalkeuze, prijs, terugverdientijd enzovoort. In sommige gevallen kunt u bovendien subsidie aanvragen. P.H. Frauenfelder denkt graag met u mee. De zonnepanelen worden geleverd door een gespecialiseerde vaste partner, die u adviseert over wat voor u de beste keuze is. Vervolgens verzorgen zij de vakkundige plaatsing van de panelen, zodat ze optimaal werken.

Zonneboiler

Geeft u de voorkeur aan een zonneboiler die u van warm water voorziet? De zonneboiler gebruikt zonne-energie om water te verwarmen. Zo verbruikt u dus veel minder aardgas en wordt er minder CO2 uitgestoten. De installatie bestaat uit een zonneboiler en een zoncollector. De collector wordt op het dak geplaatst om zonnestralen op te vangen. Voor een zonneboilersysteem is er op het dak meestal minder ruimte nodig dan voor zonnepanelen. P.H. Frauenfelder levert de zonneboilers samen met uw CV-ketel of andere verwarmingssystemen. Onze monteurs zijn bedreven in het plaatsen van zonneboilers en het vakkundig koppelen van de boiler aan uw installaties. We adviseren u graag en geven vooraf een kosteloze en vrijblijvende prijsopgave.

Ik wil graag een offerte aanvragen

De website van P.H. Frauenfelder maakt gebruik van cookies

Door op 'accepteer' te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website ga je akkoord met het privacy- en cookiebeleid.

accepteer