Bekijk onze diensten

Daklekkage

Dakrenovatie

Ziet u (regen)water naar binnen druppelen of ontstaan er vochtkringen op het plafond? Dan hebt u waarschijnlijk te maken met een lekkage! Helaas kan zowel bij een plat dak als bij een hellend dak bedekt met dakpannen lekkage optreden. De oorzaken van lekkage zijn divers en lopen uiteen van schade aan het lood van de schoorsteen tot een verstopte regenpijp. Ook zijn opengesprongen naden op het platte dak of verschoven / beschadigde dakpannen als gevolg van grote temperatuurverschillen of storm soms de oorzaak van een lekkage.

Oorzaak lekkage verhelpen

De oorzaak van de lekkage is niet altijd eenvoudig te vinden. Toch is het van belang het lek snel en vakkundig te verhelpen. Als u te lang wacht met repareren van het dak, kunt u te maken krijgen met grote gevolgen. De isolatie kan op den duur niet meer opdrogen (waardoor het zijn functie verliest!), er kan schimmelvorming optreden en u kunt te maken krijgen met kortsluiting. P.H. Frauenfelder pakt het probleem direct voor u aan. We zijn ook thuis in lekdetectie: we sporen het lek snel voor u op. Zo voorkomt u grootschalige problemen, zoals houtrot en een onnodig hoog energieverbruik.

Eerste hulp bij lekkage

Elk geval van lekkage wilt u verhelpen en wel zo snel mogelijk. Bel ons direct. Voor contracthouders zijn wij ook buiten kantooruren bereikbaar. Er komt dan zo snel mogelijk een van onze professionals naar u toe om het probleem op te lossen. We starten onze werkzaamheden altijd met een grondige inspectie van het dak, zodat we een goed beeld hebben van de algehele conditie ervan. Vervolgens dragen we zorg voor het repareren van uw dakpannen of -bedekking, het schoonmaken van de dakgoot of hemelwaterafvoer of het op orde maken van het zink- of loodwerk op het dak. We doen er alles aan om uw dak weer waterdicht te maken en het (regen)water buiten te houden.

Ik wil graag een offerte aanvragen

De website van P.H. Frauenfelder maakt gebruik van cookies

Door op 'accepteer' te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website ga je akkoord met het privacy- en cookiebeleid.

accepteer