Bekijk onze diensten

Zinken dakgoot en zink- & loodwerk

Dakrenovatie

Zit er in of op het dak van uw woning zink of lood verwerkt? Zink wordt, zeker bij historische panden, veel gebruikt als dakbedekking bij hellende vlakken, in de bekleding van gevels en in dakgoten. Zowel zink als lood zijn duurzame producten die lang meegaan en weinig onderhoud nodig hebben. Is de hemelwaterafvoer van uw woning aan vernieuwing toe? Moet het lood op het dak worden gerepareerd? Of moet het zink op de dakkapel of balkon worden vervangen? P.H. Frauenfelder helpt u bij alle toepassingen van zink en lood. Op het dak, als het bijvoorbeeld gaat om een felsdak, profielbanendak of een schoorsteen, of juist wat lager, als het gaat om een goot, gevel of regenpijp.

Zinkwerk

Zink is niet alleen waterdicht, maar ook heel duurzaam. Uw dakgoot of regenpijp kan dan ook lange tijd meegaan, tenminste als de montage goed gebeurt. De levensduur van goten en gevels is direct afhankelijk van de kwaliteit van de montage en uitvoeringswijze. Niet voor niets dragen wij dan ook zorg voor onder andere een goede maatvoering, een degelijke uitvoering van hoekdetails, een goed afgewerkte soldeernaad, de juiste aansluiting van de hemelwaterafvoer en een passende aansluiting op dakgoten van naastgelegen huizen.

Loodwerk

Op veel daken en in muurconstructies wordt lood gebruikt als onderdeel van de dakbedekking. Het lood draagt eraan bij dat uw huis of bedrijfspand droog blijft. We gebruiken lood om openingen op het dak waterdicht te maken, bijvoorbeeld rondom de schoorsteen of tussen de gevel en een plat dak. Lood heeft weinig onderhoud nodig; echter, als het lood versleten is, kan dit leiden tot lekkage. Laat daarom regelmatig het loodwerk controleren en repareren, onderhouden of vervangen. Lood heeft bovendien een lange levensduur. We gebruiken loodtoepassingen onder meer voor dakkapellen, gevels en schoorstenen.

Kosten zink- en loodwerk

Voordat we aan de slag gaan, geven u eerst inzicht de kosten. U krijgt vooraf vrijblijvend advies en een offerte.

Ik wil graag een offerte aanvragen

De website van P.H. Frauenfelder maakt gebruik van cookies

Door op 'accepteer' te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website ga je akkoord met het privacy- en cookiebeleid.

accepteer