Bekijk onze diensten

Dak vernieuwen en dakpannen vervangen

Dakrenovatie

Zoekt u een dakdekker? Heeft uw pannendak nieuwe dakbedekking nodig? Wilt u een andere kleur dakpannen? Of wilt u schade aan het dak laten repareren? Graag plaatst P.H. Frauenfelder een nieuw dak, renoveren we een bestaand dak of vervangen we de keramische of betonnen dakpannen.

Nieuwe dakpannen nodig?

Soms volstaat het om de bestaande pannen recht te leggen of opnieuw te plaatsen en te verankeren. In andere gevallen vervangen we ze. Bijvoorbeeld als er te veel kapotte pannen zijn, als ze poreus geworden zijn of als ze in de loop der jaren te vuil zijn geworden. Ook als u ervoor kiest het dak van buitenaf te laten isoleren is het soms nodig de dakpannen te vernieuwen.

Waterdicht dak

Naast dakpannen plaatsen we, waar nodig, ook nieuwe panlatten en maken we het lood- en zinkwerk voor u in orde. Uw dak is weer waterdicht zodat u lekkage, vochtplekken en hinderlijke tocht voorkomt. Bovendien zorgt het tijdig vervangen van de dakpannen en het onderhouden van het lood- en zinkwerk ervoor dat u schade aan het dakbeschot en de dakplaten voorkomt. Desgewenst plaatsen we een volledig nieuw dak.

Kosten dakbedekking

Het leggen van nieuwe dakpannen is, als u het vergelijkt met andere typen dakbedekking, redelijk betaalbaar. Het voordeel van een pannendak is bovendien dat het in het algemeen een langere levensduur heeft dan andere soorten dakbedekkingen. Het is gemakkelijk te onderhouden en ook nog eens tegen alle weersomstandigheden bestand. De kosten voor het vervangen van dakpannen berekenen we altijd per vierkante meter (m²). P.H. Frauenfelder komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en een vrijblijvende en uitgebreide offerte uit te brengen.

Ik wil graag een offerte aanvragen

De website van P.H. Frauenfelder maakt gebruik van cookies

Door op 'accepteer' te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website ga je akkoord met het privacy- en cookiebeleid.

accepteer