Bekijk onze diensten

Kunststof dakbedekking

Dakrenovatie

Wilt u een duurzame en milieuvriendelijke dakbedekking inclusief dak- en waterdichtingen? Denk dan eens aan een dakbedekking van kunststof. Dit brengt verschillende voordelen met zich mee: voor het aanbrengen is geen brander nodig, het materiaal is relatief licht en kunststof is meestal volledig te recyclen. Ook gaat het lang mee en is dus een duurzame oplossing. U kunt kunststof gebruiken voor zowel platte als hellende daken. Binnen de kunststof dakbedekkingen zijn weer verschillende soorten te onderscheiden; P.H. Frauenfelder voorziet uw dak graag van EPDM, Rhepanol of Resitrix.

EPDM

EPDM is een soort van synthetische rubberen folie dat al tientallen jaren als dakbedekking wordt gebruikt. Het is licht, elastisch, gaat lang mee en is goed bestand tegen extreme weersinvloeden, zoals regenbuien, hitte, UV-straling en ozon.

Rhepanol

Rhepanol is eveneens een soort rubber en is, mede door het EPD-certificaat (Environmental Product Declaration) , een zeer milieuvriendelijke vorm van dakbedekking. Het kent een lange levensduur, is stabiel, onderhoudsvrij en goed bestand tegen vuil en hitte.

Resitrix

Resitrix is samengesteld uit een combinatie van hoogpolymeer SBS en EPDM. Het heeft dezelfde voordelen als EPDM maar is wat dikker en voorzien van wapening. Het is verder net zo duurzaam, licht en net zo goed bestand tegen hitte en UV-straling als EPDM.

Alle dakvormen

Alle kunststofsoorten zijn duurzaam en gaan vaak 30 tot 50 jaar mee. Ook als u een groendak overweegt is kunststof een goede oplossing voor de basis; de meeste soorten kunststof kunnen namelijk op verschillende dakvormen en ondergronden worden aangebracht en ze zijn daarnaast ook wortelwerend.

Kosten kunststof dakbedekking

Welk dak voor u het meest geschikt is en het beste past binnen uw budget nemen we graag met u door. We komen bij u langs voor het geven van een vrijblijvend advies en een offerte.

Ik wil graag een offerte aanvragen

De website van P.H. Frauenfelder maakt gebruik van cookies

Door op 'accepteer' te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website ga je akkoord met het privacy- en cookiebeleid.

accepteer