Bekijk onze diensten

Dakisolatie

Dakrenovatie

Wilt u lagere stookkosten en minder onnodige energie verbruiken? Overweeg eens uw dak te laten isoleren. Want van alle energiebesparende maatregelen is het isoleren van het dak één van de meest lucratieve opties. De warmte in uw huis stijgt op; echter door de dakisolatie blijft deze in huis zonder dat hij verloren gaat. Bij warme dagen zorgt de isolatie ervoor dat het pand koel blijft. P.H. Frauenfelder zorgt voor de best passende manier van isoleren voor uw woning of bedrijfspand, zowel voor hellende of schuine daken als voor platte daken.

Soorten isolatie

Hoe hoger de isolatiewaarde van het dak, hoe lager het energieverbruik. Als u het dak wilt isoleren, hebt u de keuze uit verschillende soorten dakisolatie. De dakdekker adviseert u graag wat voor uw dak de beste opties is. Zo kunt u kiezen voor het plaatsen van isolatieplaten van PIR onder de dakbedekking. Deze platen nemen geen vocht op en zijn brandveilig. Een andere optie is het duurzame EPS. Dit heeft brandvertragende eigenschappen en blijft vrij van vocht. Het heeft wat meer dikte nodig dan PIR. Tot slot zijn isolatiedekens een mogelijkheid voor de isolatie van het dak. Isolatiedekens zijn vooral geschikt voor de isolatie van hellende daken.

Dak isoleren

Kiest u voor het isoleren van uw dak? Samen met u bepalen we de keuze en hoe we dit aanpakken. Isolatie kan aan de binnenzijde of aan de buitenzijde worden aangebracht. Voor elk hellend of plat dak adviseren we u wat voor u de beste keuze is en wat u het hoogste rendement oplevert. Voor platte daken bestaat de mogelijkheid om ‘afschotisolatie’ toe te passen. Hierdoor wordt de levensduur van uw dak verlengd. In sommige gevallen kunt u subsidie hiervoor aanvragen.

Kosten dakisolatie

Welke dakisolatie voor u het meest geschikt is, kunnen we het beste ter plaatse bepalen. We komen daarom graag bij u langs voor het geven van vrijblijvend advies en een offerte.

Ik wil graag een offerte aanvragen

De website van P.H. Frauenfelder maakt gebruik van cookies

Door op 'accepteer' te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website ga je akkoord met het privacy- en cookiebeleid.

accepteer