Bekijk onze diensten

Bitumen dakbedekking

Dakrenovatie

Hebt u een plat dak? Dan is het de kans groot dat de dakbedekking van bitumen is, ook wel dakleer genoemd. Bitumen is een aardolieproduct en is nu nog een van de meest gebruikte dakbedekkingen voor platte daken. Een bitumineus dak is meestal zwart van kleur en uiteraard waterdicht. U kunt bitumen gebruiken voor bijvoorbeeld het dak van uw bedrijf, woning, aanbouw, veranda, dakkapel of schuur. Het materiaal is relatief goedkoop en gaat ruim 25 jaar mee. Soms kunnen we een nieuwe laag bitumen over de oude laag dakbedekking aanbrengen. In andere gevallen, bijvoorbeeld als u het platte dak laat isoleren of als er meerdere lagen dakbedekking over elkaar liggen, is het soms beter de complete dakbedekking te vernieuwen. Onze dakdekkers verwijderen dan de oude dakbedekking en brengen een compleet nieuwe dakbedekking aan. 

Gecertificeerde dakdekker

Het plaatsen van bitumen doet P.H. Frauenfelder met een föhn of brander. Als het dak schoon is start de dakdekker met het uitrollen van het bitumen totdat uw volledige dak bedekt is. Is de bitumen dakbedekking precies op maat? Dan zorgen we ervoor dat het bitumen door verhitting met de onderlaag samensmelt. Tot slot wordt een aandrukroller gebruikt om het bitumen goed aan te laten sluiten. Dit is vakwerk, daarom zijn al onze dakdekkers gediplomeerd en gecertificeerd. Wij volgen altijd de laatste richtlijnen en brandveiligheidsvoorschriften.

Kosten bitumen dakbedekking

Wilt u weten wat het laten aanbrengen van een bitumen dakbedekking op uw platte dak kost? We leggen u graag uit hoe onze kosten zijn opgebouwd en maken dan een vrijblijvende prijsopgaaf voor u. De kosten voor het aanbrengen van een bitumen dakbedekking berekenen we per vierkante meter. Met een bitumen dakbedekking kiest u voor een waterdichte en betaalbare oplossing die bestand is tegen alle weersinvloeden.

Ik wil graag een offerte aanvragen

De website van P.H. Frauenfelder maakt gebruik van cookies

Door op 'accepteer' te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website ga je akkoord met het privacy- en cookiebeleid.

accepteer