Bekijk onze diensten

Spoedreparatie (24-uursservice)

Lekkage, storing of verstopping

Stormschade aan het dak, een toilet dat overstroomt of een waterleiding waar het water uit spuit. Woont u in Den Haag, Rotterdam of omstreken? Bel ons dan onmiddellijk. Eén van onze ervaren vakmensen komt zo snel mogelijk naar u toe om een spoedreparatie voor u uit te voeren. Geef uw melding tijdens kantooruren door op telefoonnummer 070 - 325 44 40. We maken direct een afspraak met u. Bent u contracthouder? Dan kunt u ons buiten kantooruren bereiken via het nummer dat u van ons hebt ontvangen. 

Gaslek

Ruikt u een gaslucht in huis of buiten? Twijfel niet en kom direct in actie. U hebt misschien te maken met een gaslek. Ruikt u gas in een gemeenschappelijke ruimte van het woongebouw? Bel buiten het storingsnummer van uw netwerkbeheerder. Ruikt u gas bij uw gasfornuis, geiser, cv ketel of gaskachel? Bel ons direct op telefoonnummer 070-325 44 40. Eén van onze ervaren vaklieden komt zo spoedig mogelijk naar u toe om te kijken wat er aan de hand is en om het probleem voor u op te lossen. 

Lekkage

Ziet u vochtplekken op de muur of het plafond of vallen er druppels omlaag? Dan is de kans groot dat er ergens een lek zit. We komen snel bij u langs om vast te stellen waar de lekkage vandaan komt. We sporen de bron voor u op en maken uw waterleiding, afvoerput of dak direct weer waterdicht. 

Verstopping

Ruikt u een vieze geur in uw woning? Spoelt de wc niet meer door of loopt het water in de keuken niet meer weg? Dan kan het riool verstopt zijn. Bij de vaak al wat oudere leidingen in de Den Haag en Rotterdam ontstaan er soms problemen. We lossen alle blokkades en verstoppingen in riolering en leidingwerk voor u op.

Ik wil graag een offerte aanvragen

De website van P.H. Frauenfelder maakt gebruik van cookies

Door op 'accepteer' te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website ga je akkoord met het privacy- en cookiebeleid.

accepteer