Bekijk onze diensten

Gaslek

Lekkage of storing

Ruikt u een gaslucht in uw huis, bijvoorbeeld bij uw gasfornuis, de geiser, de cv-ketel of een gaskachel? Of misschien in de kruipruimte? En/of hoort u een sissend geluid in de buurt van de leidingen? U hebt misschien te maken met een gaslekkage.

Gaslek in huis?

Neem bij een mogelijk gaslek geen enkel risico. Open meteen alle ramen en deuren in huis en draai de hoofdkraan in de meterkast dicht. Zo’n lek kan verschillende oorzaken hebben: een scheurtje in een verouderde gasleiding, een leiding die niet goed is aangesloten op het gasfornuis of een probleem met een koppelstuk. Wacht niet en bel direct PH Frauenfelder  op telefoonnummer 070-325 44 40. 

Onderzoek naar gaslek

Ga bij een gaslucht niet zelf op zoek! Bel ons en één van onze ervaren servicemonteurs komt zo spoedig mogelijk naar u toe om te kijken of er een gaslek is, waar zich dat bevindt en om het probleem voor u op te lossen. We meten de gasleidingen voor u door, bepalen de mate van (over)druk en onderzoeken waar het lek precies zit. 

Reparatie en vervagen gasleidingen

Wat er ook aan de hand is, we stoppen niet voordat de oorzaak is gevonden. En we doen er vervolgens alles aan om het probleem direct op te lossen: we repareren het gaslek, vervangen de gasleidingen of schakelen de netwerkbeheerder in als het probleem ‘voor de meter’ zit.

Gaslucht buiten uw woning

Ruikt u gas in een gemeenschappelijke ruimte van het gebouw of buiten? Dan is er misschien ergens buiten de woning een gaslek ontstaan of is er een storing bij uw leverancier.  Blijf buiten en bel direct met uw mobiele telefoon het storingsnummer van uw netwerkbeheerder.

Ik wil graag een offerte aanvragen

De website van P.H. Frauenfelder maakt gebruik van cookies

Door op 'accepteer' te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website ga je akkoord met het privacy- en cookiebeleid.

accepteer