Meer over ons

Werken bij P.H. Frauenfelder

Over ons

Hart voor de klant en werken op een duurzame manier. Past dat bij jou? En zie jij een toekomst als loodgieter of dakdekker voor je?  We zijn een erkend leerbedrijf met een eigen bedrijfsschool. Ongeveer 70% van onze mensen hebben we zelf opgeleid. We zijn altijd op zoek naar jonge mensen die bij ons opgeleid willen worden en een mooie toekomst voor zichzelf zien als loodgieter of dakdekker bij P.H. Frauenfelder.

BOL-stage

Volg jij MBO-opleiding Monteur werktuigkundige installaties’ (MBO-2) of ‘Eerste monteur woning’ (MBO)-3)?  Dan loop je als onderdeel van je opleiding één of meerdere stages. Wij bieden je een leuke en leerzame stage aan. Je draait mee en ontwikkelt je in de praktijk van loodgieter of dakdekker.  Van niveau 2 groei je door naar niveau 3. Je ervaart bij ons hoe het er echt aan toegaat in de praktijk en hoe het is om bij ons te werken.

BBL-opleiding

Heb jij een VMBO-opleiding afgerond en wil je direct aan het werk? Tijdens je opleiding ga je direct met de praktijk aan de slag en volg je daarnaast één dag per week of twee avonden per week de lessen  op school. Je komt bij ons in dienst, je ontvangt een salaris dat past bij je leeftijd en een leerovereenkomst (met een mooi woord een ‘Beroepspraktijkvormingsovereenkomst’) die getekend wordt door jou, de school en P.H. Frauenfelder. Daarnaast bieden wij je de gelegenheid om, onder leiding van een leermeester, je technische vaardigheden in onze werkplaats verder te verbeteren. In drie tot vier jaar tijd ontwikkel je je tot zelfstandig loodgieter of dakdekker.

Ervaren allround loodgieters en dakdekkers

Ken jij de kneepjes van het vak al als loodgieter of dakdekker? En heb je in de loop der jaren de nodige praktijkervaring opgedaan? Graag nodigen we je uit om nader kennis te maken.

 

Ik wil graag een offerte aanvragen

De website van P.H. Frauenfelder maakt gebruik van cookies

Door op 'accepteer' te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website ga je akkoord met het privacy- en cookiebeleid.

accepteer