Meer over ons

Werken bij P.H. Frauenfelder

Over ons

Hart voor de klant en werken op een duurzame manier. Past dat bij jou? En zie jij een toekomst als loodgieter of dakdekker voor je?  We zijn een erkend leerbedrijf met een eigen bedrijfsschool. Ongeveer 70% van onze mensen hebben we zelf opgeleid. Wij zijn altijd op zoek naar jonge mensen die bij ons willen worden opgeleid en een toekomst bij P.H. Frauenfelder voor zich zien.

BOL-stage

Volg jij een mbo-opleiding werktuigbouwkunde? Dan loop je als onderdeel van je opleiding stage. Wij bieden je een leuke en leerzame stage aan. Je draait mee en ontwikkelt je in de praktijk van loodgieter of dakdekker. Van niveau 2 aan het begin van de stage groei je door naar niveau 3. Je ervaart bij ons hoe het er echt aan toegaat in de praktijk en het is om hier te werken na je opleiding.

BBL-opleiding

Heb jij een vmbo-opleiding afgerond en wil je aan het werk? In onze BBL-opleiding ga je aan de slag in de praktijk en volg je één dag per week les bij ons op het bedrijf. Je komt bij ons in dienst, je krijgt salaris en een leerovereenkomst. Samen met een aantal collega’s ga je wekelijks naar onze eigen bedrijfsopleiding. In drie tot vier jaar tijd ontwikkel je je tot zelfstandig loodgieter of dakdekker (op werktuigbouwkunde niveau 3).

Ervaren allround loodgieters en dakdekkers

Ken jij de kneepjes van het vak al als loodgieter of dakdekker? En heb je in de loop der jaren de nodige praktijkervaring opgedaan? Graag nodigen we je uit nader kennis te maken.

 

Ik wil graag een offerte aanvragen

De website van P.H. Frauenfelder maakt gebruik van cookies

Door op 'accepteer' te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website ga je akkoord met het privacy- en cookiebeleid.

accepteer