Meer over ons

Historie P.H. Frauenfelder

Over ons

Zoekt u een betaalbare dakdekker of loodgieter in Den Haag of Rotterdam met veel ervaring? P.H. Frauenfelder bestaat al sinds 1944. In dat jaar begon P.H. Frauenfelder als een Haags filiaal van installateur Van der Laan uit Rotterdam. Momenteel is P.H. Frauenfelder een van de grootste en bekendste, zelfstandige installatie- en dakdekkersbedrijven in de regio Haaglanden. In 2019 vieren we ons 75-jarig bestaan.

Van het centrum van Den Haag, zijn we ruim 25 jaar geleden verhuisd naar de Oude Haagweg. Daarnaast hebben we een vestiging in Rotterdam. Door te investeren in gekwalificeerde medewerkers en gespecialiseerde afdelingen bouwden we ons bedrijf met succes uit en overleefden we de crisis in de bouw. Met onze toekomstgerichte focus investeren we in duurzaamheid: niet alleen zijn we thuis in milieuvriendelijke oplossingen zoals zonnepanelen, warmtepompen en groendaken, ook gaan we bewust met ons afval om.

Loodgieter en installateur

Met meer dan zestig medewerkers voeren we uiteenlopende installatiewerkzaamheden uit in kantoren, overheidsgebouwen, zorgcentra, winkels en woningen van particulieren. Van badkamer tot CV-ketel, van toilet tot gesprongen waterleiding, van lekkage tot nieuwe gasleiding.

Dakdekker

Ook bij het repareren en renoveren van daken zijn wij u graag van dienst. Wij onderhouden, repareren, renoveren bestaande - en plaatsen nieuwe daken. We zijn thuis in verschillende soorten daken en dakbedekking. Ook voor noodgevallen, zoals een lekkage, verstopping of schade na een storm, kunt u bij ons terecht.

Ik wil graag een offerte aanvragen

De website van P.H. Frauenfelder maakt gebruik van cookies

Door op 'accepteer' te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website ga je akkoord met het privacy- en cookiebeleid.

accepteer