Meer over ons

Duurzame toekomst

Over ons

Met een rijke historie ligt ook de toekomst ons aan het hart. In het werk dat wij voor klanten doen en in de manier waarop wij dat doen. Daarom investeren we in kennis over (het plaatsen van) energiezuinige installaties in woningen en bedrijfspanden en installeren we zonnepanelen. Daarnaast leren we onze mensen zuinig om te gaan met materialen en stoppen we veel energie in het gescheiden aanleveren van afval. Ook als er geen klant meekijkt.

Specificaties in prijsopgaaf

Het leveren van kwaliteit is voor ons van belang; niet voor niets werken we voornamelijk voor vaste en terugkerende klanten. Alleen als u ervaart dat wij waarde toevoegen, zijn we toekomstbestendig. We maken het u daarom graag zo gemakkelijk mogelijk. Onze offertes kenmerken zich door uitgebreide specificaties: naast de stuksprijs vindt u een gedetailleerde weergave van alle kosten. U weet vooraf altijd precies waar u aan toe bent.

Garantie en advies

Natuurlijk krijgt u, op al het werk dat we doen, altijd garantie. U kunt ook na een langere tijd nog een beroep op ons doen, zowel bij onze dakdekkers- als bij onze loodgieterswerkzaamheden. Voordat u besluit met ons in zee te gaan, kunt u vooraf bij ons terecht voor vrijblijvend advies op het gebied van sanitair, warmte, CV’s en dakbedekking.

Up to date

Om u het werkproces gemakkelijk te laten volgen, hebben wij voor onze grotere opdrachtgevers een web portal. U volgt online en real time alle stappen per pand: van het moment dat uw melding bij ons is verwerkt tot de monteur naar u onderweg is. U heeft altijd toegang tot de actuele status.

Eigen opleiding

Tot slot leiden we onze medewerkers zoveel mogelijk in eigen huis op. We werken alleen met mensen die we kennen en waarvan we weten dat ze dezelfde filosofie als wij hebben.

Ik wil graag een offerte aanvragen

De website van P.H. Frauenfelder maakt gebruik van cookies

Door op 'accepteer' te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website ga je akkoord met het privacy- en cookiebeleid.

accepteer