Meer over ons

Een begrip in Den Haag en omstreken!

P.H. Frauenfelder

Onze blik is gericht op de toekomst, dat doen we door onze mensen te ‘boeien’  en te ‘binden’. Boeien doen we door middel van het aanbieden van een breed palet aan werkzaamheden waarbij geen dag hetzelfde is of hoeft te zijn. We zoeken bij de opdrachten die medewerkers uit waarbij we ze uitdagen om boven zich zelf uit te stijgen, daarbij maakt het niet uit of het om een opdracht gaat voor onze loodgieters of voor onze dakbedekkers. Binden doen we door het aanbieden van een loopbaan (van leerling tot voorman, incl. interne en externe opleiding, training en coaching), een uitstekend pakket aan primaire – en secundaire arbeidsvoorwaarden, goed geoutilleerd wagenpark, moderne communicatiemiddelen waaronder de ‘digitale werkbon’.

Daarnaast hergebruiken we bouwmaterialen en scheiden en verwerken we afval tot het kleinste onderdeel, duurzaam en klantgericht werken vormen onze uitgangspunten.

Ik wil graag een offerte aanvragen

De website van P.H. Frauenfelder maakt gebruik van cookies

Door op 'accepteer' te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website ga je akkoord met het privacy- en cookiebeleid.

accepteer