Bekijk onze diensten

Gasleiding aanleggen of renoveren

Centrale verwarming

Het vervangen of plaatsen van een gasfornuis doet u misschien zelf. Het aanleggen of verleggen van gasleidingen laat u liever over aan de specialist. Gas is immers brandbaar, dus de gasleidingen in het huis moeten veilig en betrouwbaar zijn.  Alle specialisten en installateurs van P.H. Frauenfelder zijn gediplomeerd en volledig thuis in het aanleggen en renoveren van gasinstallaties en –leidingen. Ook kunnen we meten of, en op welke plek, er sprake is van een gaslek. Vervolgens zorgen we voor een (gedeeltelijke) vervanging van de gasleiding of renovatie van de gehele gasinstallatie.

Erkend gasinstallateur

Waar de gasleidingen ook liggen, van buiten onder de grond tot in de wand of dekvloer, van kruipruimte tot opbouw tegen de muur, bij elke klus hanteren we de meest actuele veiligheidsnormen. Alle materialen en producten, zoals gasleidingen, verbindingsstukken en afsluiters, voldoen aan het veiligheidskeurmerk, dat ontwikkeld is voor gasverwante producten. Zo weet u zeker dat ze voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid, kwaliteit en functionaliteit.

Koolmonoxide (CO)

Een slecht functionerende gaskachel, een verouderde geiser of boilers of een slecht onderhouden CV-ketel kan ervoor zorgen dat de verbranding onvolledig is waardoor er koolmonoxide, ook CO genoemd, vrijkomt. Elke installatie in uw huis of bedrijfspand moet dus veilig zijn.

Als de hoeveelheid koolmonoxide te hoog wordt, heeft dit ernstige gevolgen voor uw gezondheid. Enerzijds is tijdig onderhoud van belang, anderzijds is het verstandig een goede koolmonoxidemeter te plaatsen. De hoeveelheid koolmonoxide wordt gemeten en het alarm gaat af als de concentratie te hoog is. P.H. Frauenfelder kan door het onderhouden van uw (gesloten) gasinstallaties de kans op een te hoog koolmonoxidegehalte minimaliseren. Daarnaast installeren we een koolmonoxidemeter voor u in de ruimte waar de CV-ketel of het verwarmingstoestel hangt.

Ik wil graag een offerte aanvragen

De website van P.H. Frauenfelder maakt gebruik van cookies

Door op 'accepteer' te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website ga je akkoord met het privacy- en cookiebeleid.

accepteer