Bekijk onze diensten

CV ketel kopen

Centrale verwarming

Is er een storing in het verwarmingssysteem in uw huis? Kiest u voor vloerverwarming? Of moet de ketel van de centrale verwarming vervangen worden? P.H. Frauenfelder zorgt (weer) voor warmte in uw woning. U koopt bij ons voordelig een nieuwe CV-ketel, een warmtepomp, zonneboiler of nieuwe radiator. Uiteraard verzorgen we het installeren van de ketel en andere elementen. Ook gasinstallaties leggen we voor u aan. Naast onze zorg voor uw veiligheid, zorgen wij voor een comfortabel leefklimaat.

Een geschikte CV-ketel

Hoeveel vermogen uw nieuwe CV-ketel nodig heeft is afhankelijk van een aantal factoren. Denk bijvoorbeeld aan het type woning, de grootte van uw huis, de mate waarin uw huis geïsoleerd is, het verwarmingsgebruik en de hoogte van de comfortwaarde (CW). Als u bijvoorbeeld warm wilt douchen terwijl de afwas wordt gedaan heeft u behoefte aan een hogere CW dan wanneer u het niet erg vindt even te wachten. Graag adviseren we u over de best passende comfortwaarde voor uw situatie.

Een aantrekkelijke prijs

Als u via P.H. Frauenfelder een CV-ketel aanschaft, betaalt u een gunstige prijs. Wij leveren, onderhouden en installeren de volgende A-merken:

  • Nefit
  • Remeha
  • Intergas

Bent u op zoek naar een radiator, convector of verwarming? Wij bevelen de producten van Vasco, Quinn en Henrad van harte aan. Voordat we aan de slag gaan, ontvangt u een uitgebreide en vrijblijvende prijsopgaaf.

Ventileren

Bij verwarmen hoort ook ventileren. Zo krijgen vocht, schimmels en huisstofmijt minder kans. Bovendien kost het verwarmen van een woning met een vochtig binnenklimaat meer energie dan het verwarmen van een woning die van binnen droog en geventileerd is. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden die er zijn voor (mechanische) ventilatie.

Ik wil graag een offerte aanvragen

De website van P.H. Frauenfelder maakt gebruik van cookies

Door op 'accepteer' te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website ga je akkoord met het privacy- en cookiebeleid.

accepteer